sâmbătă, 31 iulie 2010

Introducere in arta cantatului la microfon fara maini


Zilele trecute, la emisiunea de dimineata prezentata de Razvan si Dani aia noi, invitata speciala era „ Dana Savuica”. O stie toata lumea, e milfa aia mladie ca un sac de grau care a mimat nud in primul numar playboy din Romania. Aia care a devenit si este celebra pentru aaaa...nu-mi amintesc.


Piatra swaroswki a showbizului romanesc isi promova fiica de 14 sau 16 ani, ceva cu „aispe” oricum. Fata e cantareata. Arata normal ca o fata de „aispe” ani imbracata normal cu mici tendinte de a produce efecte cristi tabaraiene. A cantat un cantecel frumos compus de Lady Gaga, ceva cu Alehandro si Fernando. Dadea caprioreste din genele lungi si timid din calcaiul stang in timp ce capra a' batrana topaia in spate fluturandu-si caietele cu sfarcuri la camera.

Avea ceva voce lolita, mi se pare ca s-a si prezentat la un moment dat. A, da, a vorbit. Femeia fara talie spunea ca fata abia asteapta sa faca 18 anisori sa se mute la casa ei iar aia mica gangurea ca nu, ca vrea masina.

Taci, ca mama stie mai bine! Daca ai un burt...acoperis deasupra capului, ai si masina.”

Laudabila intentia de a-ti impinge ploada prin fandare inainte in industria suptului de pula cand ti se lasa labiile pana la genunchi.

Macar fata are sustinere, nu trebuie sa mearga in genunchi de la Bacau la Bucuresti sa devina celebra adormitoare de puli semiatipite.

Bravo, Dana! Capu' sus, Lolita!