sâmbătă, 3 iulie 2010

Google translate va recomanda:

Ex Drummer (2007)


Fiecare sat are banda de proşti, încercând pentru a ajunge la partea de sus, în urma idolii lor, în obiceiurile de droguri, dar ratati sejurului lor până la sfârşitul zilelor lor patetic. Ei fac toate acestea în numele de rock & roll. Trei muzicieni rock cu handicap sunt în căutarea unui toboşar. Se usuca, un scriitor cunoscut, se pare potrivit pentru tipul de locuri de muncă, nu au fost o pentru faptul că handicapul său este doar că el nu poate juca la tobe. El se alătură grupului ca perfect, dar Dumnezeu răul de mers pe jos de munte sa se joace cu poporul. Odată cu sosirea acestui infiltrator, disputele personale şi certurile de familie începe să pună în pericol viitorul trupei fragil. Usuca le va manipula pana sunt dispuşi să bea sânge fiecare alţii şi viitorul lor numai este scris în versuri Punk multe: "Nu" Viitorul.


Mere lui Adam (2005) Adams æbler (titlul original)




Ivan este un preot într-o biserică rurală cunoscut pentru mere, care cresc pe un copac mare in fata. El e ciudat: vedem lumea prin ochelari roz, în negarea despre fapte cu caracter personal, şi convins că e în război cu Satana. Parohiala este o casa de la jumătatea drumului pentru condamnati recent paroled. Adam ajunge timp de 12 săptămâni, o mare, greu neo-naziste, în primul rând baffled de optimism greu de cap lui Ivan, apoi furios. El promite să rupă credinţa lui Ivan. Între timp, în exasperare la insistenţa lui Ivan, Adam stabileşte un obiectiv personal: a coace un tort de mere. Totul o ia razna de copac: ciori, viermi, trasnet. Cartea lui Iov oferă introspecţie perverse Adam, si colegii sai huligan oferi primăvară rezoluţiei.


Aaltra (2004)



Domnul Vives nu este mândru de mână agricultorului leneş care ţine de blocarea circulaţiei rutiere cu recoltat lui mari, asa ca se intoarce la el, şi mâna agricultor primeste inapoi la Vives domnul, şi rotund şi rotund merge. Până într-o zi, atunci când acest lucru duce la domnul Vives să-şi piardă slujba si intoarce-te devreme pentru a descoperi soţia în pat cu un alt barbat. Furios, el conduce până la mâna fermă în mijlocul unui câmp şi începe o luptă care se încheie în pumn de secerat. Ei se trezesc împreună la spital, cu ambele picioare inutil. Se pare că acestea sunt sortite să rămână împreună de acum înainte.