vineri, 16 iulie 2010

HOROSCOPUL MEU IN VIATA E SA DAU LA POPONEATA

Azi - Rac

CELEBRITATILE ALE ZODIEI: Pierre Cardin, Nelson Mandela, Dalai Lama, Georgio Armani, Sylvester Stallone, Lady Diana, Tom Cruise, Tom Hanks, Mircea Geoana, Nicolae Balcescu, Michel Platini, Vasile Alecsandri, Rembrandt.

Aspectul fizic: statura mijlocie, rar inalta, figura palida, rotunda, trasaturi fine, par castaniu, ochi mici de culoare cenusiu - albastru; aspect general agreabil dar destul de fragil.

Adevarat! Cel mai reprezentativ este, observati, Nelson Mandela care e palid ca o soba si are ochi de culoarea cerului in mai. Sylvester Stallone confirma prin aspectul sau agreabil dar destul de fragil. Despre Vasile Alecsandri se stie ca obisnuia de multe ori sa nu fie prea inalt.


Nativul din zodia Racului este emotiv, sensibil la mediul inconjurator si, adesea, la schimbarile atmosferice. Romantic, sentimental si uneori naiv, cel nascut in zodia Racului poate fi usor pacalit de unii semeni care pretind ca au necazuri pentru a obtine ajutorul lui.

Aici merita sa-l amintim pe Nicolae Balcescu care a fost timp de două zile ministru de externe şi secretar de stat al guvernului provizoriu instaurat de revoluţionari. A apucat sa topaie de cateva ori si sa strige cu glas semi stins: Uraaaa! Am infrant! Te iubesc, Avrame, dragostea mea! Dupa care a fost arestat de autorităţile Imperiului Otoman care au înăbuşit revoluţia.

Tine la familie, la traditiile mostenite, la rudele sale, respecta arborele genealogic al familiei. Radacinile si trecutul sau sunt foarte importante, la fel ca locurile natale, localitatea sau tara de bastina fiind mereu un loc sfant pentru el, fiindu-i foarte greu sa se desparta de ele. Ii place o casa in care sa aiba tot ce isi doreste, in care sa nu-i lipseasca nimic, dar are si o oarecare tendinta spre lux.

Este evident cazul Tom Hanks care a dormit cativa ani intr-un aeroport din S.U.A. pentru a-i implini tatalui sau micul lux de a avea un autograf de la Engelbert Humperdink sau nu mai stiu exact. S-a intors cu bine acasa in balcani.


Barbatul Rac este barbatul cel mai romantic si mai tandru din tot Zodiacul. Cand iubeste, barbatul Rac o face fara rezerve.

Pacat ca iubeste cu atata tandrete alti barbati. Nu-i asa, Pierre Cardin, Georgio Armani si Tom Cruise?

Daca exista aspecte disonante in horoscopul natal, femeia Rac va avea o fire nervoasa si capricioasa. Nu incercati sa o ironizati daca pastreaza unele obiecte din copilarie, caci tine foarte mult la ele!

Asa ca inchei cu un banc pe care i-l dedic colegei mele de blog.
Ce ar face Lady Diana acum daca ar mai trai?
Ar striga din sicriu ca vrea papusa Barbie aia cu rochie albastra din copilarie.

de pe horoscop.ro