luni, 30 august 2010

De ce e misto sa mergi singur in vacanta. Deoarece

-poti sa'ti iei toate cacaturile cu tine. ale tale. n'o sa vina nimeni sa'ti zica: "auzi, baga si tu la tine ceapa, morcovii, 3 perechi de sosete, tuica de la tataie si surubelnita'n cruce ca la mine nu mai au loc".
- pe LUNGUUUUL, FOARTE LUNGUUUL drum pana acolo nu tre'sa te feresti de entuziasmu' debordant al partener-ului/ei/ilor, de hartile desfasurate pe sandvisu' tau si de remarcile: da' dupa ce ajungem, am putea sa ... Nu. Nu e o idee buna sa. Nu acum. Am mai discutat asta. De mult prea multe ori.
- dupa ce ajungi, si'ti depui omagiile si papornitele, in loc sa bei din tuica lu' tataie stai si dezbati: fereastra sau perete, noptiera din stanga sau din dreapta, rafturile de sus sau de jos, umerasele de lemn sau de sirma. Si dezbati.
- poti sa umbli'n curu' gol. si sa te scarpini adinc in el. in orice pozitie. si cand te plictisesti, sa te imbraci numa ca sa te dezbraci la loc sa mai stai in curu' gol putin.
- dimineata, n'are cine sa'ti faca cafeaua. la 6 jumate. in fiecare zi. in vacanta ta. A TA! FUTU'I!
- la masa n'o sa ai parte de: "da' ai de gand sa mananci aia? ca arata ca si cand as fi vomitat'o eu. 30 de euro???? pfaa, pai daca eram acasa, luam din hala de la obor si'i futeam niste sarmale si nici jumate din cat ai dat tu pe mortaciunile alea nu ma costa. naspa cu mincarea aici. chiar ai de gand sa mananci aia?"
- te'ai dus sa vezi, si stai si vezi si vezi si mai belesti un ochi, doi pe o durata limitata doar de vointa pulii tale. nu se'ntampla: mamplictisitmiefoamemiesetefacpipihaisamergeeeeeemmiecald. Da, e vara.
- nu stai sa: hai sa facem poze si cu hidrantu' asta si cu reducerile la zara, cu mine cu ochelarii la ochi, cu mine cu ochelarii pe cap, cu mine fara ochelari, cu noi toti, tu stai la mijloc, ia uite si doi caini care se fut, hai sa facem poze si cu astia. pozele sunt pentru oamenii de la tara care vor sa traga de timp.
- coae, da' niste mici n'are astia? sa mearga cu berea asta la 0,33 cu gust de putin. hăhăhă.
- cand pleci, de ce sa mergi cu taxiul? ca e scump, hoti nene, diferenta de 5 euro, bagpula. si n'ai de carat decat 2 valize, un rucsac, 3 genti si plasa cu merinde. dar hai sa mergem pana la metrou, sa vizitam orasul asta si prin subteran, ca ne'ajung cele 45 de minute de cand trebuia sa fi ajuns. s'o punem d'un special olimpics, 500 de metri santuri si obstacole, cu bagajele dupa noi de la metrou pana la statia de la autobuz. hai sa facem niste poze.