sâmbătă, 4 septembrie 2010

Senzational! O femeie a nascut un copil!

Stirea care m-o naucit saptamana asta ii aia cu femeia care o nascut un copil viu prin pizda.
Io asta am inteles din toata vrajeala.
O femeie indeajuns de idioata incat sa-si faca tratament cu hormoni masculini (sau dracu stie cum se numeste, ca tratament nu-i termenul potrivit) in ideea de a se transforma in barbat, o nascut prin pizda unu sau mai multi nefericiti. Mancatorii de cacat de la stiri o prezentau ca fiind barbat din cauza ca are mustata, barba, par pe picioare si pe piept.
Are pizda si ovare, cretinilor. Ii femeie!
Acum, unii ar zice ca si-o facut operatie de schimbare de sex. Imi explica si mie cineva cum vine asta? Am inteles ca din barbat te poti transforma in nebarbat prin simpla castrare, taierea pulii si scobirea unei gauri scarboase in zona aia. Un fel de varza cu foi de carne chinuita. Aia nu-i pizda si gata.
Cum ziceam, ce nu inteleg io ii cum se face operatia de schimbare de sex cu rezultatul femeie transformata in barbat. Se coase pizda sau se astupa? Se face transplant de pula de porc? Se taie degetul mare de la piciorul subiectului si se lipeste pe post de pula? Sunt idioti care-si doneaza pula? Se ingroapa morti crestineste, dar cu pula retezata, cu acordul familiei? Hai sa zicem ca una din variantele astea ar fi posibila. Exista doctori care pot face dintr-un bot de carne moarta o pula functionala capabila de erectie? Ma indoiesc. Si nici n-am pus problema coaielor.

Asadar, dragi stiristi si dragi consumatori de stiri de genu asta, va doresc sa-i sugeti degetul mare de la piciorul stang singurului barbat din lume care o nascut un copil viu prin pizda. Si muie Maruta, care ii o pizda mai proasta decat pizda care o nascut un copil viu prin pizda si decat pizda cu care traieste. Macar aia nu si-o luat nevasta din Campia Turzii.

Nu am incercat sa ma documentez pe subiect pentru ca nu ma intereseaza prea tare. Scarba s-o produs deja. Prefer sa dezbat pe subiectul ” pula din capul Marghioalei”. Sau Margie, cum isi zice mai nou.