joi, 4 noiembrie 2010

fara ceapa!

io urasc oamenii care se plimba. cum adica sa te plimbi? ca sa ajungi din punctul A in punctul B tre sa faci tot posibilul sa urmezi traseul cel mai scurt si sa ai viteza optima.
da ce ma enerveaza cel mai tare ii ca numa grasele se plimba. pula mea, tot timpul cand incerc sa ajung la punctul B, sunt doua sau mai multe grase pe trotuar. tre sa le ocolesc sau sa incerc sa trec printre ele ceea ce-i destul de greu. du-te-n pizda ma-tii in parc sau pe strec daca ai chef sa-ti legeni suncile!
si am observat ca astea grasele, care se plimba, vesnic au ceva de mancare in mana. cum dracu nu ai rabdare sa ajungi acasa si sa mananci? ii doar un snack! my ass ii doar un snack.
ma fut in dietele voastre cu foi de varza si sperma light. incetati sa mancati si o sa incetam sa va privim cu scarba! de futut oricum nu va futem.
cum adica sa mananci merdenele sau saorma pe strada? pula mea, esti lacoma, nu te roade stomacul! stomacul te roade cand n-ai mancat trei zile si incerci sa ginesti usa de la carciuma sa-ti iei saorma. la care in cluj ii zice kebab. sau kebap.